На Світязі через дощі піднявся рівень води

0
-11
На Світязі через дощі піднявся рівень води
Протягом минулої доби по території області пройшли дощі різної інтенсивності, місцями значні та сильні (гідрологічні пости: Річиця - 108 мм, Руда - 53 мм, Стара Вижівка - 82 мм, Колки - 58 мм, Ковель - 38 мм, Ягідне - 36 мм), які викликали ріст рівнів води від 2 до 20 см за добу.

Про це повідомили у Волинському центрі з гідрометеорології.

В районах випадіння значних дощів підйоми рівнів води за добу більш інтенсивні: р. Прип’ять (г/п Річиця) +16 см, р. Вижівка (г/п Стара Вижівка) +20 см, р. Стир (г/п Колки) +10 см, р. Турія (г/п Ягідне) +16 см, р. Турія (г/п Ковель) +19 см. На р. Стохід в створі поста Любешів вода продовжує утримуватись на заплаві.

На озері Світязь випало 61 мм опадів за добу, що викликало підйом рівня води в озері на 5 см. Рівень води становить 115 см.

Температура води у р. Стир – 22°С, у р. Вижівка - 19°С, у оз. Світязь – 19°С.

Найближчої доби на річках області очікується подальший ріст рівнів води води.

На карті нанесені рівні води по гідрологічних постах станом на 8 годину 24 червня та зміна рівнів води за добу. Рівні води наведені в сантиметрах від відмітки нуля поста, а не від дна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні