У районі на Волині через спалах коронавірусу посилили карантин: що заборонили

0
26
У районі на Волині через спалах коронавірусу посилили карантин: що заборонили
У Ратнівському районі посилюють карантин.

Про це йдеться у протоколі засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій смт Ратне від 23 червня на сайті Ратнівської РДА.

"З метою запобігання поширенню на території району гострої респіраторної інфекції СОVID-19, з урахуванням рішення регіональної комісії ТЕБ та НС від 22.06.2020 року протокол №23, комісія вирішила з 23 червня та до окремого розпорядження у Ратнівському районі посилити карантинні заходи", йдеться у документі.

Сільським та селищним головам рекомендовано:

- призупинити роботу продовольчих та непродовольчих ринків, а також роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торгово-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торгового і побутового обслуговування населення;

- обмежити роботу закладів торгівлі до 18.00 год. і здійснювати її з забезпеченням персоналу засобами індивідуального захисту і дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

Голові Забродівської сільської ради, Ратнівському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, комунальному підприємству «Ратнівський районний центр надання медичної допомоги» Ратнівської районної ради перенести карантинні пости із сіл Якушів та Річиця в село Вужиськ (напрямок м.Ковель) та перехрестя доріг М19-Т-03.08 (в сторону Камінь-Каширська) Забродівської сільської ради.

Забезпечити функціонування карантинного посту цілодобово, відповідно до методичних рекомендацій, затверджених розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної і надзвичайних ситуацій природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням корона вірусної інфекції COVID-19 від 4 квітня 2020 року № 17.

Для організації проведення ЗНО Забродівському сільському голові скасувати режим простою в шкільних навчальних закладах на період з 25.06.2020 по 17.07.2020 року.

Обмежити здійснення богослужінь на території району. Богослужіння проводити з додержанням вимог,встановлених Постаново КМ України від 20 травня 2020 року № 392.

Припинити маршрутні сполучення, які проходять через територію Ратнівського району.

Комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської районної ради, комунальному підприємству «Ратнівський районний центр надання медичної допомоги» Ратнівської районної ради, комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Велимченської сільської ради об’єднаної територіальної громади Ратнівського району Волинської області:
- призупинити в підпорядкованих лікувальних закладах проведення медичних оглядів громадян (профогляди, в тому числі військово-лікарської комісії), крім надання невідкладної допомоги (ургентної) до прийняття окремого рішення.

- впровадити в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування початок роботи о 08.00 годині;

- в центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду України о 10.00годині.

- Заболотівському селищному голові та Велимчанському голові сільської ради забезпечити формування та роботу мобільних бригад щодо обстеження громадян на наявність ознак чи симптомів COVID-19.

Прикордонному пункту пропуску «Доманове», комунальному підприємству «Ратнівський районний центр медичної допомоги» Ратнівської районної ради, Ратнівському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, з метою проведення обов’язкової обсервації осіб, які здійснюють перетин державного кордону та протиепідемічних заходів забезпечити:

- облаштування карантинного посту на ПП «Доманове»;

- карантинному посту діяти відповідно до рішення регіональної комісії ТЕБ та НС від 19.06.2020 року (протокол№22);

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
26

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні