--> У Дніпрі в приватному будинку знайшли чотири трупи. ФОТО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Дніпрі в приватному будинку знайшли чотири трупи. ФОТО 18+

0
-11
У Дніпрі в приватному будинку знайшли чотири трупи. ФОТО 18+
У Дніпрі на вулиці Дружби на території приватного домоволодіння виявили чотири трупи без слідів насильницької смерті – два чоловічих і два жіночих.

Про це повідомляє Дніпро оперативний з посиланням на власні джерела в середу, 24 червня, передає Корреспондент.

"У поліцію звернулася жінка, яка повідомила, що три дні не бачила свого брата, який часто зловживав алкоголем, і почала за нього турбуватися. Сьогодні вона прийшла до нього додому, і, зайшовши в сарай, виявила там два трупи, чоловіки і жінки, які їй були незнайомі", - йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції на місце події знайшли в сараї двох мертвих людей на підлозі, повністю роздягнених. Слідів насильницької смерті і тілесних ушкоджень на них не було. На вигляд померлим було 45-55 років. У будинку копи виявили труп чоловіка, який сидів на стільці, в якому заявниця впізнала свого 55-річного брата. У сусідній кімнаті була виявлена ​​мертва жінка, яка лежала на ліжку. Знайдені трупи в будинку також не мали слідів насильницької смерті.

За попередньою інформацією, вся компанія вживала фальсифікований алкоголь. Чи так це, доведеться з'ясувати судмедекспертам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні