На луцькому заводі розповіли про хворого на COVID-19 працівника, і чи є ще інфіковані

0
5
На луцькому заводі розповіли про хворого на COVID-19 працівника, і чи є ще інфіковані
19 червня працівнику ДП "ЛРЗ "Мотор" за результатами IFA тесту діагностовано захворювання на COVID-19. На заводі розповіли, як почувається працівник, у якого виявили коронавірус, і чи є ще інфіковані на підприємстві.

На сторінці Первинної профспілкової організація ДП Луцький ремонтний завод Мотор у фейсбуці розповіли, що з 13 червня працівника на роботі не було.

З 15 червня і понині працівник перебуває на лікарняному, стан хворого задовільний.

Коло осіб, з якими міг контактувати хворий у період з 1 червня і до сьогодні, перебувають під спостереженням. Усі почуваються добре, станом на 22 червня ознак захворювання у них не виявлено.

Нагадаємо, 27 травня у працівника ДП "ЛРЗ "Мотор" за результатами PLR тесту діагностувал захворювання на COVID-19.

"Вкотре звертаємось до усіх із закликом дотримуватися правил особистої гігієни і вимог карантину з приводу COVID-19. Адміністрація підприємства продовжує вживати всіх необхідних заходів для профілактики поширення та захворювання на COVID-19" , – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні