У Луцькому районі 34-річна жінка вирощувала плантацію конопель. ФОТО

1
7
У Луцькому районі 34-річна жінка вирощувала плантацію конопель. ФОТО
У Луцькому районі поліція виявила плантацію конопель. Незаконно посіяні рослини коноплі вилучили та направили на дослідження. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Учора, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, співробітники управління протидії наркозлочинності спільного із колегами із Луцького району виявили плантацію конопель на присадибній ділянці 34-річної жительки цього ж району.

Правоохоронці вилучили майже 200 рослин коноплі. Їх направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

До слова, жінка у минулому притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

За фактом незаконного посіву або вирощування конопель триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України. Волинянці загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знищують природу. Утискають бізнес, аще інвестиції хочуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні