У Луцьку зняли кривавий ролик про небезпеку велосипедистів на дорозі. ВІДЕО

1
-2
У Луцьку зняли кривавий ролик про небезпеку велосипедистів на дорозі. ВІДЕО
У Луцьку волонтери спільно із працівниками патрульної поліції відзняли та оприлюднили соціальний відеоролик, у якому показали наслідки ігнорування Правил дорожнього руху велосипедистами.

Про це ІА Волинські Новини повідомила волонтерка та громадська активістка Анастасія Рудик.

Раніше повідомлялося, що у рамках флешмобу #безпекаценеіграшки, який працівники патрульної поліції організували ще до карантину, луцькі волонтери 16 червня зняли соціальний ролик про безпеку руху на дорогах.

За основу сюжету молоді актори взяли саме ситуацію з велосипедистом.

Як прокоментувала вихід свого «творіння» із однодумцями волонтерка Анастасія Рудик, яка за сюжетом відеоряду зіграла роль велосипедистки, що потрапила у ДТП, відеограф Олександр Слобода змонтував ролик настільки швидко, що навіть самі актори не очікували такої «блискавичності».

«Коли побачила готове відео, емоцій було дуже багато. Ми якраз із друзями пили каву після іншої зйомки, а Олександр потішив нас виходом ролику. На тих емоціях ми навіть зробили фото цього моменту. Правок майже не було. Відео, яке ви бачите зараз, це і є, по суті, перший змонтований варіант», розповіла дівчина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть велодоріжки, і розведіть машини і велосипеди, і бажпно пішоходів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні