Повідомили, у яких областях України можна послаблювати карантин

0
0
Повідомили, у яких областях України можна послаблювати карантин
У 14 областях України наразі показники захворюваності на COVID-19 перевищують граничні норми.

Про це свідчать відповідні оперативні дані за цільовими показниками у регіонах, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я, пише "УНІАН".

А 11 областей мають показники захворюваності на COVID-19, що дозволяють послабити обмежувальні заходи, в тому числі столиця.

«Перехід областей до наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні», - зазначають у МОЗ.

Так, не відповідність показників умовам послаблення протиепідемічних заходів мають: Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська , Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області. 11 областей України наразі мають показники, що дозволяють послабити обмежувальні заходи, в тому числі столиця.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні