Науковці розповіли, скільки має тривати «нормальний» секс

2
3
Науковці розповіли, скільки має тривати «нормальний» секс
Багато хто дивується, коли чують розповіді подруг про багатогодинний секс-марафон з коханим. Чи це можливо? І скільки в принципі повинен тривати звичайний середньостатистичний секс?

Психологу Брендону Зієчу вдалося відповісти на це питання. Він провів ряд наукових досліджень, щоб зробити офіційну заяву, пише «УНІАН» з посиланням на «Cosmo».

Скільки в середньому триває статевий акт? Як проходив науковий експеримент? Брендон зібрав коло науковців з різних інститутів і разом з науковою командою відшукав 500 пар. Зієч поставив їм одне єдине питання: «Як довго тривав ваш останній секс?»

Чоловіки і жінки відповідали по-різному. Хтось розповідав про 30-секундний сексуальний досвід, а хтось вражав розповідями про секс у кілька годин.

«Ніяких результатів», — напевно вирішив дослідник і продовжив працювати над науковим експериментом. Цілих 4 тижні ті ж пари вели сексуальний щоденник і займалися коханням із секундоміром у руках. Через місяць Брендон знову опитав учасників вибірки і нарешті визначив, скільки має тривати «нормальний» секс.

Відповідь вийшла такою — 5 хвилин 24 секунди. Також дослідник з'ясував, що секс у зрілих пар коротший, ніж у молодих. А найбільш довгим сексом займалася пара з Туреччини. Їх результат — 3 хвилини 42 секунди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох який брєд) За три хвилини навіть одяг не встигнеш зняти, науковці блін) найдовший секс біля 4 хвилин, це при тому, що "нормальний", тобто середньостатистичний 5 хв. Науковці
Відповісти
Від 15 до 30 хв. норм))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні