Падалко запрошує на онлайн-зустріч про сексуальну освіту дітей

0
24
Падалко запрошує на онлайн-зустріч про сексуальну освіту дітей
Телеведуча, координаторка Громадянського Руху «СВІДОМІ» Галина Падалко запрошує усіх долучитися до розмови про сексуальну освіту.

У межах Школи свідомого громадянина відбудеться розмова з гінекологинею та провідною лікаркою «Клініка доктора Цюха» Іванною Цюх на тему «Свідоме батьківство: як говорити з дітьми про «ЦЕ?» Про це вона повідомили на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сексу до шлюбу не має бути... Це, власне, всі розмови з батьками про секс, які у мене були. Отак от. При своїй освіченості та прогресивності мої батьки були вкрай не гнучкими до нових реалій світу та їх прийняття. Їх позиція була єдиноприйнятною та правильною. Це було дуже важко. Це добряче зіпсувало стосунки та купу нервів. Зрозуміло, що слова «презерватив», «контрацепція» і т.п. з уст моїх батьків я ніколи не чула. Та і не почую, скоріше всього. Якби років 5 тому мої батьки відвідали таку зустріч, все було би по-іншому», – написала Галина Падалко.

Із її слів,

- 15 років – середній вік перших статевих стосунків серед підлітків, що мали секс.

- Близько 20 % підлітків уже мали або мають статеві стосунки.

- 1/3 з цих підлітків зізналася, що мали незахищений перший контакт.

- 2/3 підліткових вагітностей закінчуються абортами.

«Я знаю, що після цієї розмови збільшиться кількість свідомих батьків, які знайдуть необхідні слова і нарешті скажуть: «Давай поговоримо, доню/сину». Я знаю, одного дня ваші діти подякують вам за те, що ви правильно розповіли їм про секс і дали правильні установки на це. Я знаю, що збережене психологічне та фізичне здоров‘я дітей цінніше чийогось пересуду чи тиску охоронців пітекантропічної моралі», – зазначила вона.

Зустріч відбудеться 23 червня о 18:30 в онлайн-форматі.

Реєстрація за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні