Криваве застілля: на Волині чоловік встромив ножа у живіт знайомому

0
2
Криваве застілля: на Волині чоловік встромив ножа у живіт знайомому
На Волині затримали зловмисника, який під час застілля влаштував поножів'я.

Про це інформує Нововолинське відділення поліції.

Так, 22 червня від лікаря швидкої допомоги на лінію 102 поступило повідомлення про проникаюче ножове поранення чоловіка. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група Нововолинського відділення поліції.

Правоохоронці оглянувши помешкання та опитавши жителів квартири встановили, що напередодні події 28-річна жінка та її 37-річний співмешканець перебували за місцем проживання. Ввечері до них прийшов знайомий та запропонував випити спиртного. Під час застілля між присутніми виникла словесна перепалка в результаті якої 29-річний гість схопив кухонний ніж та наніс удар у живіт чоловікові.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізувавали до лікарні та прооперували. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні