У районі на Волині прихожани церкви захворіли на коронавірус

0
-2
У районі на Волині прихожани церкви захворіли на коронавірус
У Камінь-Каширському районі баптисти захворіли на коронавірус.

Про це стало відомо у понеділок, 22 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що ситуація з поширенням коронавірусу в Камінь-Каширському районі доволі складна. Там чи не найвищий рівень захворюваності серед всіх районів Волинської області.

«Там ускладнюється ситуація у Черченській сільській раді. Там 15 осіб, у селі Черче – 7 хворих, Підборіччя – 8», – розповіла посадовиця.

Більшість хворих, за словами Щербак, – це віруючі з об'єднання євангельських християн баптистів, яке нараховує більше 400 прихожан.

«Звертаюся до влади Камінь-Каширського району. Зверніть, будь ласка, увагу на масові зібрання релігійних об’єднань. Рекомендуємо провести з ними роботи, пояснити, щоб ці зібрання проводили з максимальним дотриманням карантинних вимок. А краще взагалі утримуватися від зібрань», – виступила заступниця голови Волинської ОДА.

Вона додала, що в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району – 9 підтверджених випадків захворювання на коронавірус, в селі Грудки та Бузаки – по 5 хворих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні