--> На Волині можуть посилити карантин. ЧОМУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині можуть посилити карантин. ЧОМУ

0
1
На Волині можуть посилити карантин. ЧОМУ
У Волинській області поки не вводитимуть послаблення карантину. Кажуть, що є необхідність вводити карантинні обмеження.

Про це стало відомо у понеділок, 22 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що нині показники за якими визначають, чи готова область до послаблення карантину, значно перевищують допустимі норми.

За словами посадовиці, завантаженість ліжок у лікарнях області становить 47,7 (норма – не більше 50-ти), середня кількість тестувань методом ПЛР та ІФА в області – 76,3 на 100 тисяч населення (норма – не менше, ніж 24), коефіцієнт виявлення випадків становить 21,16 (норма – не більш, ніж 11), показник динаміки зростання – 23,5 (норма – не більш, ніж 10).

«Як ми бачимо по показниках, які навіть змінені, Волинська область не готова перейти в наступний етап послаблюючих карантинних заходів. Навпаки, є необхідність вводити додаткові карантинні обмеження», – розповіла Тетяна Щербак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні