На Волині пункти тестування ЗНО отримали майже 100 тисяч масок

0
5
На Волині пункти тестування ЗНО отримали майже 100 тисяч масок
Представники районних державних адміністрацій та міських рад отримали гуманітарну допомогу для проведення зовнішнього незалежного оцінювання в умовах пандемії коронавірусної інфекції.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Гуманітарну допомогу для пунктів тестування на Волині передали від АТ Укргазвидобування та його філій, в рамках благодійної допомоги від Дитячого фонду ООН (UNICEF) Посольства Швейцарії в Україні.

До складу благодійної допомоги увійшли: захисні маски (96 900 шт), антисептики для рук (3060 флаконів), дезінфектори поверхонь (837 літрів), захисні халати (336 штук) та щитки (336 штук), пірометри (98 штук).

Засоби індивідуального захисту допоможуть створити безпечні умови для учасників ЗНО в області. Їх спрямують до пунктів тестування найближчими днями.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні