На Волині негода пошкодила будинки. ФОТО

1
-34
На Волині негода пошкодила будинки. ФОТО
Негода на Волині, яка вирувала сьогодні, 18 червня, наробила біди в домівках жителів міста Ківерці. Град із дощем пробили дахи та стіни будинків.

Про це “Волинь.Правді” повідомила жителька міста.

Вона зауважує, що сильний град із дощем розпочався орієнтовно о 20:00 і вже встиг знищити стіни та дах будинку. На фото видно, що злива підтопила прибудинкову територію, також затопила вулиці і двори.

Волинянка додає, що з такої ж біди від зливи зазнали і інші жителі міста. Волинянам град пробив вагонку, якою обшитий будинок, залишивши величезні дірки в стінах.

Гроза зламала дерево на одній із вулиць та продовжує заливати місто.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі попереджали про можливі грози та дощі до кінця тижня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-34

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб такого не було - ще більше поливайте лохину та по п'ять дамб на Строк поставте. Все має свою ціну - від викинутого недопалка чи обгортки цукерки у вікно машини, нового телефона чи плазми на стіні до космічних стартів. Диму без вогню не буває. Скільки мешканців Ківерець ріжуть ліс чи копають бурштин???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні