Волинянину, який відмовився проходити алкотест, виписали штраф 10 тисяч

0
7
Волинянину, який відмовився проходити алкотест, виписали штраф 10 тисяч
Водія, який у Нововолинську відмовився проходити алкотест, оштрафували на понад 10 тисяч.

Про це повідомляє "Буг".

Нововолинець керував автомобілем з явними ознаками сп’яніння, від проходження алкотесту відмовився. Суд оштрафував чоловіка на 10 200 гривень та «забрав» на рік посвідчення водія.

Про це йдеться у постанові Нововолинського міського суду від 9 червня.

У матеріалах справи вказано, що 7-го травня о 13:20 по вулиці Луцькій чоловік керував автомобілем “Рено Мастер” з явними ознаками алкогольного сп’яніння (порушення мови, різкий запах алкоголю з ротової порожнини, нестійка хода).

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння в установленому порядку він відмовився, чим порушив п.2.5 ПДР України, вчинивши правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

На розгляд справи порушник не з’явився. Факт вчинення даного правопорушення підтверджується матеріалами адміністративної справи та поясненнями свідка.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченому ч. 1 ст. 130 КУпАП. Йому призначили штраф – 10 200 гривень та позбавили права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також порушника зобов’язали сплатити на користь держави судовий збір у розмірі 420 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні