--> На Волині водій маршрутки пропонував пасажирам купити у нього маски по 15 гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині водій маршрутки пропонував пасажирам купити у нього маски по 15 гривень

5
9
На Волині водій маршрутки пропонував пасажирам купити у нього маски по 15 гривень
У Нововолинську водій маршрутки продавав захисні маски у салоні автобуса. Тим пасажирам, які їхали в маршрутці без маски, пропонував купити їх у нього за 15 гривень.

Про це пишуть в спільноті Нововолинськ у фейсбуці.

«Вчора сіли в маршрутку у 15 мікрорайоні, в салоні було близько 10 людей, половина без масок. Водій взяв зі всіх оплату за проїзд і поїхав далі по маршруту. На зупинці біля 4-ї шахти зупинився і повідомив пасажирів, що далі не повезе людей, у яких немає масок, хай виходять. Але якщо пасажир без маски і все-таки хоче далі їхати, то повинен купити маску у водія за 15 гривень. Водій показав ящик, у якому лежать маски, мабуть було їх близько сотні», – таке повідомлення надіслали мешканці міста журналістам.

"Як вам такий бізнес? Кожен виживає як може, чи це не зовсім чесно? Чи ви такого взагалі не помічали? А без масок в маршрутки взагалі ж не повинні пускати людей", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець. Норм сервіс
Відповісти
Водій молодець!Підтримую. Креатив завжди винагороджувався.
Відповісти
Мені дуже інтересно, а хто буде стояти при вході у маршрутку і не впускати пасажирів без маски. У водія обов"язки чітко визначені, він керує автотранспортним засобом і немає права відволікатись. Йому не дозволено відволікатись та не дай як кажуть Боже провокувати людей. Питання відкрите, ніхто ніколи не зобов"яже водія стояти на кожній зупинці та терпляче запускати людей з порушенням карантинних обмежень. Вам нагадати як у Київі водій міського трамвая на кінцевій зупинці коли пропускав до салону трамвая пасажирів, зробив зауваження одному пасажиру, який перебував без маски. Що вийшло з цього. Шість молодих людей витягли привселюдно водія на зупинку (ніхто з присутніх пасажирів не зробив жодного зауваження злодіям - хуліганам) так вони так відлупасили, що водій знаходився на стаціонарному лікуванні три тижні, з яких два дні провів після операції у реанімаційному відділення з диагнозом: пролом черепної порожнини. Добре що водій вижив, молодих людей поліція не затримала, бо їх не шукала навіть. А ви кажете без маски в транспорт не пускати. Так я запитую, а хто людей, що злісно порушують карантин не буде впускати до перевезення на транспорті. Ось вам і відповідь - ніхто не буде ризикувати своїм здоров"ям. Так, що водій у данній статті поступив правильно, без всяких проблем і не лається з пасажирами та можливо заробить пару копійок. До слова, 15 грн. за одну маску це ще по божеські.
Відповісти
В аптеці не дешевше. А для тих, хто забув удома, дуже зручно.
Відповісти
А як з тими дебілами боротися як вони тупі..треба було по 100гр продавати..Людина за них піклується а вони ще й воняють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні