На Волині затримали вантажний бус із краденими дубами. ФОТО

0
-3
На Волині затримали вантажний бус із краденими дубами. ФОТО
На Волині поліцейські затримали автомобіль із деревиною без документів.

Про це інформує пресслужба поліції Горохова.

Так, о 2 годин ночі у середу, 17 червня, патрульні у селі Антонівка Горохівського району зупинили вантажний автомобіль марки Volkswagen LT4, під керуванням 23-річного жителя м. Броди Львівської області.

У ході огляду транспортного засобу, в салоні виявили 5 колод породи дуб довжиною по 3 метри та товщиною від 44 см. до 55 см. Відповідних документів на деревину водій не мав.

Колоди вилучили. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.246 КК України (незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду вчинена за попередньою змогою групою осіб).

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні