Обрали управителя багатоквартирних будинків у Луцьку

0
-5
Обрали управителя багатоквартирних будинків у Луцьку
У Луцьку обрали управителя багатоквартирних будинків, ним стало ТзОВ «Місто для людей Кременчук».

Відповідне рішення прийняли 17 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради, пишуть "Волинські Новини".

Так, раніше департамент житлово-комунального господарства оголосив та провів конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Луцьку.

У конкурсі взяли участь чотири учасники, однак пропозиції Луцької кооперативної житлово-експлуатаційної контори №8 житлово-будівельних кооперативів та товариства з обмеженою відповідальністю «М.Ж.К.» відхилено у зв’язку із невідповідністю умовам конкурсної документації.

Пропозиції житлово-комунального підприємства №11 та товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Кременчук» допущено до процедури оцінки. Конкурсну пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Кременчук» визначено найкращою за критеріями оцінки, передбаченими конкурсною документацією.

Відтак, члени виконкому призначили управителем багатоквартирних будинків товариство з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Кременчук».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні