У Луцьку чоловік вкрав пляшку пива і тікав від поліцейського

1
5
У Луцьку чоловік вкрав пляшку пива і тікав від поліцейського
У Луцьку п’яний чоловік вкрав у магазині на вулиці Гордіюк пляшку пива, а потім зумів втекти від поліцейського, поваливши його на землю. За свої злочини він проведе за ґратами понад чотири роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА «Волинські новини».

Під час суду встановили, що 14 травня 2018 року раніше судимий обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вкрав із торгової полиці магазину «Домашній» на вулиці Гордіюк пляшку пива. Він був помічений працівником магазину, однак зумів покинути місце злочину.

Згодом старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Луцького ВП ГУНП у Волинській області отримав повідомлення про крадіжку, після чого прибув до будинку №2 на вулиці Гордіюк з метою затримання злочинця.

Щоб уникнути відповідальності, під час затримання обвинувачений чинив фізичну протидію: він відмовився прослідувати до поліцейської станції та, поваливши правоохоронця не землю і надірвавши його формений одяг, втік з місця злочину.

Відзначимо, що обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся у вчиненому та просив суворо не карати.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши місяць невідбутого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не думаю, що крадіжка пива є злочином. Це є адміністративна відповідальність, тому мали затримувати не злочинця, а праопорушника
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні