У Луцьку підприємство може отримати в оренду на 10 років землю для артезіанської свердловини

0
-1
У Луцьку підприємство може отримати в оренду на 10 років землю для артезіанської свердловини
ТзОВ «Теплоенергоцентр» може отримати землю на вулиці Карбишева, 2 у Луцьку в оренду на 10 років для обслуговування артезіанської свердловини.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 16 червня, - пише ІА Волинські новини.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала, до членів профільної комісії звернулися члени ТзОВ «Теплоенергоцентр» із проханням передати їм на умовах оренди земельну ділянку для обслуговування артезіанської свердловини № 1 на вул. Карбишева, 2.

Зі слів посадовця, право власності Луцької міської територіальної громади, від імені якої діє Луцька міська рада, на земельну ділянку площею майже 20 соток, зареєстроване у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 4 грудня 2018 року.

Члени профільної комісії такий проєкт рішення підтримали і рекомендували його на розгляд позачергової 83-ї сесії міської ради, засідання якої відбудеться завтра, 17 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні