На Київщині вітчим викинув з вікна 5-річного хлопчика, бо заважав йому дивитися телевізор. ВІДЕО

0
5
На Київщині вітчим викинув з вікна 5-річного хлопчика, бо заважав йому дивитися телевізор. ВІДЕО
У Білій Церкві відчим викинув з вікна 5-річого хлопчика, бо дитина заважала дивитися йому телевізор.

Про це розповіли в пресслужбі поліції Київської області.

Упродовж дня співмешканці у квартирі вживали алкогольні напої і між ними виникла сварка. Тоді розлючений чоловік схопив 5-річного сина цивільної дружини і викинув його з вікна першого поверху. Після чого той втік у невідомому напрямку.

Травмовану дитину біля під’їзду виявили небайдужі перехожі, вони викликали поліцію та медиків.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські, дільничні офіцери поліції. Встановлено, що посварились чоловік та жінка через виховання її маленьких дітей. Хлопчика, який заважав дивитися «господарю» фільм, вітчим викинув просто у вікно.

На пошуки кривдника буд піднятий по тривозі весь особовий склад місцевого відділу поліції. Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його на одній з вулиць Білої Церкви. Ним виявився місцевий житель.

Каретою швидкої допомоги хлопчика з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні. Наразі за його життя борються лікарі.

З порушником зараз працюють поліцейські. Встановлюються усі обставини події, вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні