Лучанину за порушення карантину суд призначив штраф і громадські роботи

0
6
Лучанину за порушення карантину суд призначив штраф і громадські роботи
Луцький міськрайонний суд призначив лучанину штраф і громадські роботи за порушення карантинних правил.

25–річний чоловік 9 квітня розпивав алкогольні напої у парку, пише "Суспільне".

Як стало відомо під час судового засідання, чоловіка затримали бо був без документів, що посвідчують особу, а це – порушення карантинних правил, сказала суддя Лоліта Івасюта.

Підозрюваний спілкуватися з кореспондентами відмовився. Називати його ім’я заборонив. Сказав, що в парку був у масці. Знімав її, коли курив.

"За статтею 173-ою Кодексу України про адмінправопорушення призначили покарання у вигляді 40-ка годин громадських робіт. Також за статтею 44.3 Кодексу України про адмінправопорушення наклали штраф у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень", - розповіла суддя Лоліта Івасюта.

У міськрайонному суді кажуть: підсудний має право оскаржити рішення протягом десяти днів. Загальної кількості справ про порушення карантину прессекретарка суду Ольга Пилипюк не озвучила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні