Скільки дитсадків працює нині у Луцьку в режимі карантину

0
5
Скільки дитсадків працює нині у Луцьку в режимі карантину
Начальниця управління освіти Луцькради Зіновія Лещенко поінформувала про роботу дошкільних навчальних закладів у період карантину.

Про це йшлося під час оперативної наради у режимі відеоконференції.

За словами Зіновії Лещенко, із 3 червня розпочав роботу 41 заклад дошкільної освіти (крім ЗДО № 18, у якому продовжувався капітальний ремонт харчоблоку).

Вона наголосила, що проведена значна організаційна робота. Дітям у садочках постійно роблять температурний скринінг.

Щоденно проводиться кварцування бактерицидними лампами вікових груп, регулярне прибирання приміщень та проведення дезінфекції поверхонь через кожні 2 год., здійснено акарацидну обробку територій ЗДО від кліщів.

Батьків на територію не впускають. За її словами, вдалося налагодити нормальну роботу, усі ставляться з розумінням.

Зіновія Лещенко зауважила, що обмежено кількість дітей у групі (до 15 осіб). У ЗДО щоденно здійснюється моніторинг відвідування дітей. Наповнюваність у вікових групах у середньому становить від 3 до 7 дітей. Освітній процес переорієнтований так, щоб забезпечити його здійснення максимально на свіжому повітрі.

Зважаючи на літній період, заклади забезпечено необхідними продуктами харчування та організовано збалансоване харчування дітей зі збільшенням вартості харчування на 10%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні