--> Чим багатий новий голова Луцької РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чим багатий новий голова Луцької РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ

1
-1
Чим багатий новий голова Луцької РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ
Новопризначений голова Луцької райдержадміністрації Володимир Кец має у спільній власності квартиру в Луцьку площею 72,9 квадратного метра, недобудовану «хатинку» на 250 «квадратів» у Боратині на власній земельній ділянці, їздить стареньким, 19-річним, «Ауді А6».

Про це йдеться у його декларації як кандидата на посаду голови Луцької райдержадміністрації.

Нагадаємо, Президент розпорядженням від 15 червня призначив Володимира Олександровича Кеца головою Луцької райдержадміністрації Волинської області.

Володимир Кец народився 1966 року. Понад два десятиріччя працював на керівних посадах у державних структурах.

У 2002 році він балотувався кандидатом у народні депутати України за списком Ліберальної партії України (оновленої). Був 13-м номером у списку, але у Верховну Раду не потрапив – партія не подолала прохідний бар’єр.

Цікаво, що на сайті ЦВК Володимир Кец зазначений як член цієї партії, хоча на той час він обіймав чиновницьку посаду – був заступником директора Волинського обласного центру зайнятості.

Згодом Володимир Олександрович очолив головне управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації.

Звідти перейшов на малопомітну роботу заступником начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Волинській області.

7 серпня 2019 року Володимир Кец подає декларацію «перед звільненням» з цієї посади, а 17 березня 2020 року – після звільнення. Остання охоплює 2019 рік.

6 травня 2020 року Кец подає декларацію як кандидат на посаду голови Луцької райдержадміністрації. Вона суттєво не відрізняється від попередньої.

Як йдеться в декларації, за 2019 рік Володимир Кец заробив у РВ ФДМУ по Волинській області 295 тисяч 751 гривню, дружина Галина Євстафіївна отримала у ПАТ «Волинь-Авто» 105 тисяч 988 гривень, а дочка Катерина Володимирівна, яка працює у приватного підприємця Валерія Мельника, – 94 тисячі 415 гривень.

Володимир Кец має у спільній власності на чотирьох осіб квартиру в Луцьку загальною площею 72,9 квадратного метра. Квартирою він володіє у рівних частках (по 25%) разом з дружиною, дочкою і Кец Наталією Володимирівною. На це помешкання родина набула право власності 22 грудня 2005 року.

А 13 лютого 2014 року Володимир Кец одноосібно отримав право власності на земельну ділянку загальною площею 1200 квадратних метрів у селі Боратин Луцького району.

На ній, як видно з декларації, Володимир Олександрович зводить «хатинку» площею 250 квадратних метрів.

Їздить новий очільник Луцького району на старенькій, 2001 року випуску, «Ауді А6», яку придбав 9 серпня 2006 року.

Володимир Кец – інвалід Чорнобиля. Він очолює громадське об’єднання «Союз інвалідів Чорнобиля Волині». У 2019 році він отримав від держави 53 тисячі 400 гривень пенсії і 4 тисячі 892 гривні соціальних виплат.

Сім'я Кеца зберігає 45 тисяч 119 гривень заощаджень у банку й 85 тисяч гривень готівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші знову заповнюють провладну нішу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні