Коли проведуть Євробачення-2021

0
14
Коли проведуть Євробачення-2021
Європейська мовна спілка назвала дати проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2021”.

18 травня та 20 травня відбудуться два півфінали, а 22 травня — фінал конкурсу, передає УНН.

Організатори вже розпочали підготовку, ділиться виконавчий продюсер події Сітце Баккер: “Музика, співаки, фани й змагання міжнародного рівня — це все поєднується в пісенному конкурсі „Євробачення“ й робить його таким особливим. Маємо рік, щоб ретельно вивчити всі сценарії з учасниками, аби подія відбулася попри все. У нас на меті висота!”

Найближчими місяцями вирішать, які елементи цьогорічної скасованої події залишать 2021 року. Зокрема, сцена в концертному залі Ahoy Arena в Роттердамі буде незмінною.

“Сцену перенесуть на наступний рік, адже її вже підготували. До того ж багато залежить від того, що можна буде зробити в запланований час, від доступності всіх залучених і самого духу 2021 року”, — розповів Сітце Баккер.

На сьогодні 18 країн підтвердили, що їхні виконавці вдруге поспіль представлятимуть країну 2021 року. Переможці Нацвідбору-2020 гурт Go_A представлятимуть Україну на Євробаченні-2021.

На Євробаченні-2021 учасники мають презентувати нові пісні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні