На Волині благодійники годують працівників карантинного посту. ВІДЕО

0
-3
На Волині благодійники годують працівників карантинного посту. ВІДЕО
Працівників карантинних постів у Ківерцівському районі забезпечують засобами індивідуального захисту та дворазовим харчування. Їжу людям привозять місцеві підприємці.

Навколо Ківерцівської громади встановлено три карантинні пости. Ще один пост розташований на дорозі, що веде із Ківерців до села Борохів, розповів Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов, пише "Суспільне Волині".

Щоб забезпечити працівників постів харчуванням місцеві урядники домовилися з місцевими підприємцями.

"Ми змушені іти на ці кроки, бо бюджет не безмежний. Це додаткова витратна частина, але і людей потрібно харчувати", - каже Володимир Жгутов.

Нині на посту в селі Жабка працює 6 людей. Зранку і ввечері їм підвозять страви. Нині у меню рятувальників, медиків та правоохоронців: салат, картопля і куряча гомілка.

Медпрацівниця Анна Трофімова розповіла: у неї – третє чергування на карантинному посту. Зміна триває 12 годин. Люди реагують по- різному.

"Багато адекватніших більшість шоферів. Міряємо усім температуру. Якщо є температура. Рекомендуємо звернутися до сімейного лікаря.", - каже медичка.

Як розповів Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов, за чотири дні роботи карантинних постів у Ківерцівській об’єднаній територіальній громаді, медики не виявили водіїв і пасажирів із підозрою на СOVID-19.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні