Скільки лучан їздять в транспорті міста

1
7
Скільки лучан їздять в транспорті міста
Повідомили, скільки лучан їздять в транспорті міста.

Про це стало відомо в понеділок, 15 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що на вулицях нашого міста сьогодні працює 166 одиниць громадського транспорту та перевозять 64 тисячі пасажирів.

За його словами, листи з проханнями дотримуватися карантинних вимог вони щодня надсилають перевізникам. Контролюють роботу перевізників і правоохоронці спільно з працівниками департаменту муніципальної варти.

«Ми повинні й надалі проводити роз’яснювальну роботу. Звертатися до людей з проханням дотримуватися режиму носіння масок в закритих приміщеннях, на ринках, в транспорті та дотримуватися соціальної дистанції. Пом’якшення карантину введено для того, щоб могли працювати наші підприємства, транспорт, заклади торгівлі та харчування. Якщо ми хочемо щоб все працювало, то повинні бути самодисциплінованими», – резюмував секретар Луцькради Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не люди а барани..їм хоть хер на голові теши.. а потім плачуть та гроші на лікування збирають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні