Судили волинянку, яка давала патрульним 100 доларів за нетверезе водіння

0
-3
Судили волинянку, яка давала патрульним 100 доларів за нетверезе водіння
Мешканку Нововолинська, яка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та давала хабар працівникам поліції за уникнення адміністративної відповідальності, покарав суд.

9 червня Нововолинський міський суд виніс вирок, який міститься в Єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє "Буг".

Нагадаємо, водійка автомобіля «Fiat Ducato» хотіла відкупитись за 2,4 тисячі гривень. 10 травня близько 3-ї години ночі на вулиці Святого Володимира жінку виявили працівниками зведеного наряду патрульних Нововолинського та Локачинського відділення поліції у нетверезому стані за кермом.

За нескладання протоколу про порушення ПДР (за ч.1 ст.130 КУпАП), вона в салоні службового автомобіля запропонувала 100 доларів США. Після отримання відмови поліцейських від коштів, залишили їх між передніми сидіннями автівки правоохоронців.

За надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі внесли до ЄРДР відомості за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

У суді обвинувачена свою вину визнала повністю. Жінці призначили штрафу у розмірі 8 500 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні