На Львівщині блискавка вбила 15-річного хлопця, який пас корів

0
-2
На Львівщині блискавка вбила 15-річного хлопця, який пас корів
У Львівській області блискавка вбила 15-річного хлопця.

Хлопець разом із сестрою пасли корів, про це йдеться у сюжеті "ТСН".

Під час грози, яка заскочила зненацька, додому не утікали, бо пильнували худобу. А сховатися у полі не було де. Розряд влучив просто у хлопця. Його 10-річна сестра одразу зателефонувала до рідних. Швидка приїхала за кілька хвилин, але врятувати хлопця не встигли. Гроза розпочалася о 17:00, каже сусідка родини. Вона якраз гнала гусей додому і перестріла Миколу на пасовиську.

«Я досі не вірю, що так сталося», - каже однокласниця Миколи Аліна, яка була його найкращою подругою.

Він щоранку носив до школи портфель Аліни, а дівчина допомагала йому з навчанням. Микола закінчив 9-й клас, встигав допомагати по господарству мамі і навіть сусідам. Одне з головних правил під час грози – вимкнути мобільний телефон, бо він слугує приймачем для блискавки.

Якщо опинитися у полі – потрібно вибрати найбільше заглиблення і присісти. Ці правила можуть врятувати життя. Миколу мама виховувала сама, у жінки залишилося четверо дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні