Чи повернуть волинянам гроші за скасоване пробне ЗНО

0
3
Чи повернуть волинянам гроші за скасоване пробне ЗНО
Володимир Зеленський дав доручення провести пробне зовнішнє незалежне оцінювання безплатно у формі онлайн-тестування. Кошти, сплачені за проходження ЗНО, будуть компенсовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пробне ЗНО дозволили пройти вдома

«У зв’язку зі зміною форми проходження пробного ЗНО Президент дав доручення провести онлайн-тестування безкоштовно. Загалом на проходження пробного ЗНО зареєструвалися понад 362 тисячі учасників. Сплачені кошти за його проходження у розмірі майже 53 млн гривень будуть компенсовані у повному обсязі», - зазначив глава Мінфіну Сергій Марченко. Про це повідомляє Укрінформ.

Уточнюється, що про механізм повернення коштів Марченко пообіцяв додатково поінформувати у понеділок, 15 червня.

Як повідомлялося, пробне ЗНО, заплановане на 15 та 17 червня і скасоване Кабміном через ситуацію з коронавірусом, можна буде пройти онлайн.

У Міністерстві освіти та науки поінформували, що рішення про скасування пробного ЗНО у закладах освіти уряд ухвалив через зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні