Сутички і стрілянина: хто вчинив дебош на Центральному ринку у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

0
6
Сутички і стрілянина: хто вчинив дебош на Центральному ринку у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на Центральному ринку під час демонтажу контейнерів вночі знову трапились сутички.

Про це повідомляють муніципали у фейсбуці.

Нагадаємо, невідомі молодики ще з вечора, 12 червня, блокували техніку і провокувли бійки на території ринку. Продовжилися провокації й у темну пору дня.

"Вчора пізно ввечері та вночі відбувся ряд провокацій, які здійснювались найнятими тітушками, що не мають жодного відношення до ринку та нетверезими підприємцями. Так, одним з базарників було розбито в орендованій техніці цеглою бокові дзеркала заднього виду та скло в кабіні водія. Окрім того цю одиницю техніки спробували розстріляти так звані активісти", - йдеться у повідомленні.

Як стверджують муніципали, значна частина цих "оборонителів" незаконних МАФів на ринку були вже добряче напідпитку та поводились вкрай агресивно. На місці події працювали правоохоронці.

"Одного з таких активістів, який, нібито прийшов захищати своє майно, було опізнано. Ним виявився громадянин Росії, колишній охоронець голови Волинської ОДА Андрій Стасюк на прізвисько "Малиш", який вже колись засвітився у скандальний ситуації пов'язаній із Воротнівським заказником, коли він приїхав визволяти чиновників, які там бенкетували від інших активістів та журналістів. Також цей "борець" за незаконні МАФи на ринку попадався п‘яним за кермом свого Рейндж Ровера у липні 2018 року в м. Ковель.

З Малишом було ще декілька посіпак які намагалися пошкодити і офіс департаменту муніципальної варти та засвітилися на камерах відеонагляду", - пишуть муніципали.

Повідомляють також, що коли до приміщення департаменту прибула група швидкого реагування, горе-активісти поспіхом почали тікати по вулиці Б. Хмельницького на вул. Глушець. Після чого ці особи розстріляли авто підряника на вул. Глушець. Одна з куль потрапила в автомобіль і пробила зовнішню обшивку.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні