--> Офіційно: на Волині – 44 мільйонери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Офіційно: на Волині – 44 мільйонери

0
0
Офіційно: на Волині – 44 мільйонери
За останніми даними на Волині – 44 офіційні мільйонери.

За кілька тижнів, що лишилися до 1 липня, ця цифра може зрости, – повідомила начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук. Про це пише Конкурент.

"У переліку заможних громадян, які вже подали декларацію про доходи, також ті, хто здійснює незалежну професійну діяльність. Найбільші доходи – по 7,4 мільйона гривень, задекларували 2 волинянина, жителі м. Луцька. Загалом волинські мільйонери відзвітувалися про 125,2 мільйона гривень доходів. Частково із цих доходів вже податки сплачено, решта буде перерахована до бюджету у визначені законом терміни. Враховуючи труднощі економічного та фінансового характеру через коронакризу, 2020- го – кожна бюджетна копійка важлива", – наголосила вона.

У ГУ ДПС сподіваються, що кожен, хто зобов’язаний подати річну податкову декларацію, виконає свій конституційний обов’язок своєчасно, тобто до 1 липня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні