Плаче й обіймає речі мами: розповіли про хлопчика, якого знайшли у товарному вагоні в Луцьку. ВІДЕО

0
-6
Плаче й обіймає речі мами: розповіли про хлопчика, якого знайшли у товарному вагоні в Луцьку. ВІДЕО
Повідомили про стан малюка, який з мамою жив у товарному вагоні в Луцьку.

Дитина нині почувається добре. Про це розповіла завідувачка відділенням №2 Волинської обласної інфекційної лікарні Ірина Капустіна, передає ІА «Конкурент».

Із її слів, коли хлопчика привезли до лікарні, в нього була підвищена температура тіла. Тож його відразу помістили в окремий бокс з підозрою на коронавірус. Зробили ПЛР-тест. Однак лікарка каже, дитина, ймовірно, просто перегрілася або отримала стрес.

«У дитини нема температури, дитина почуває себе добре. Дитина розумна, вміє рахувати. Але постійно плаче. Разом з ним були деякі речі мами, які тут залишилися, то він їх склав в мішечок і обіймає», – розповіла Ірина Капустіна.

До слова, зараз вирішується питання щодо поселення хлопчика у притулок.

Нагадаємо: у Луцьку 10 червня в товарному вагоні виявили 34-річну жінку з ознаками алкогольного сп’яніння та її 3-ріного сина. Хлопчика забрали в інфекційну лікарню, оскільки в нього підвищилися температура. Невдовзі цю ж жінку затримали за грабіж: вона вихопила на автостанції телефон.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні