--> Поліція, медики та рятувальники: як у волинському місті працюють карантинні пости. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція, медики та рятувальники: як у волинському місті працюють карантинні пости. ФОТО

0
2
Поліція, медики та рятувальники: як у волинському місті працюють карантинні пости. ФОТО
У п'ятницю, 12 червня, три контрольно-пропускні пункти запрацювали на виїздах з Володимира-Волинського до Нововолинська, Ковеля та Луцька.

Про це йдеться на сайті міськради.

Такі пункти з можливими обмеженнями руху транспорту передбачено вимогами протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для профілактики поширення COVID-19.

На контрольно-пропускних пунктах працюють співробітники поліції, медики, рятувальники.

Поліцейські на постах пояснюють людям, котрі прибувають на територію міста, карантинні вимоги та обмеження, яких необхідно дотримуватись. Медики перевіряють водіїв та пасажирів на наявність ознак респіраторних захворювань, роблять температурний скринінг і далі приймають рішення згідно протоколу.

У разі виявлення у водіїв чи пасажирів температури вищої 37 градусів персоналом викликається мобільна медична бригада, у разі виявлення температури вище 38 градусів працівники персоналу КПП зобов’язані викликати “екстрену медичну допомогу”.

Нагадаємо, що попередньо у Володимирі було відмінено карантинні послаблення. Так, на місцевих дорогах обмежено рух громадського транспорту.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні