У Луцьку водій вигнав з маршрутки військового. ФОТО

9
-11
У Луцьку водій вигнав з маршрутки військового. ФОТО
У Луцьку водій маршрутного таксі №28 вигнав із салону військового.

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" у фейсбуці написала Олена Домашич, яка стала свідком інциденту.

"Водій цієї маршрутки вигнав військового, який встиг вже проплатити. В маршрутці були заповнені не тільки сидячі місця, тим більше я пропонувала, що вийду і на моє місце нехай забере військового. Водій ніби нічого не чув, швиденько закрив двері і поїхав. Номер маршруту 28. Місто має знати своїх героїв", – йдеться у дописі лучанки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба стоячі пасажири зараз можуть їхати в маршрутках?? Це ж порушення правил карантину.
Відповісти
Сьогодні зранку у 28 маршрутці, яка рухалася в сторону центру о 8.30 їхало 12 стоячих пасажирів. Всіх пускав, як німий і сліпий. Хто водіїв має контролювати?
Відповісти
Який сенс возити по 10 чоловік маршруткою??? Невже якщо в маршрутці мало людей, то заразитись важче, це просто вигадка, та створення незручностей для людей, також в таку жару маски носити, це просто ідиотія, через ті маски можна більшої біди набратися.
Відповісти
Це некультурне,не виховане бидло з Полісся,яке приперлося в Луцьк заробити "копійку!"Для прикладу:В Луцьку є ФОП,Яцишин,який займається перевезенням пасажирів.В нього понад сорок автобусів і всі водії з Маневицького району.Ще ,щось можна говорити?
Відповісти
Сьогодні о 12.30 стояв на зупинці навпроти "Перлини". Мені на пр. Відродження. Підїхав маршрутний автобус №31. Половина людей без масок. Чому водій пускає їх в салон!? Адекватні пасажири в такі маршрутки не хочуть сідати.
Відповісти
Закон обов'язковий для всіх!Хоч військовий,хоч пролетарій який зара розвелось як собак не різаних.Водій діяв по закону..а знімки могла зняти і в другій маршрутці.Цей принциповий водій не міг порушити..Може їй щось не дав-то й написала.Зара писав всіляких хоч греблю гати
Відповісти
То такий військовий.Кого він може захистити??Якщо його так легко виграти з маршрутки,То який він військовий.??Так і з країни вигонять.Гнати таких з армії в то шиї
Відповісти
То що по вашому , військовий мав застосувати до водія силу, тоді дії військового розцінили б як хуліганство.
Відповісти
Вівця то а не військовий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні