У Волинській ОДА вкотре «попустили» радника Луцького міського голови Поліщука

2
5
У Волинській ОДА вкотре «попустили» радника Луцького міського голови Поліщука
Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак вкотре «попустила» радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Його чергову заяву вона прокоментувала в середу, 10 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що рівень інцидентності в Луцьку становить – 21,61 (допустима норма 12 на 100 тисяч населення).

Нагадаємо, сьогодні вранці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на свої сторінці в фейсбуці заявив, що ситуація з хворими на коронавірус в Луцьку не є критичною.

«А тому ми не маємо наміру припиняти роботу транспорту та дитячих садочків, адже для запуску економіки міста та створення умов для повноцінної зайнятості лучан це є критично важливо", – зазначив він.

У виступі Тетяна Щербак назвала цю заяву популістичною, оскільки Волинська ОДА зазначила, що Волинь не готова до наступного етапу пом’якшувальних заходів.

«Ми вчора абсолютно чітко в своєму протоколі зазначили і визначили, що область не готова до переходу в новий етап пом’якшення карантинних заходів. Тому будь-які коментарі з цього приводу я все одно буду вважати популізмом. Тим паче, що знову ж таки ситуацію ми обговорювали з Григорієм Недопадом (перший заступник Луцького міського голови)», – розповіла посадовиця.

Нагадаємо, 29 травня Тетяна Щербак вже коментувала заяви радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука. Тоді Поліщук поставив ультиматум ОДА: «У разі відсутності вирішення вказаного питання (про дозвіл на відновлення руху транспорту в Луцьку) до 15:00 сьогоднішнього дня, ми будемо скликати сесію та запускати транспорт».

Тоді Щербак пояснила, що у Луцькраді знали, що пообіді мала відбутися комісія, яка розглядатиме це питання. Більше того, питання відновлення руху транспорту в Луцьку особисто обговорили з першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом ще вчора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все!Поліщук не бачити тобі посади мера.Тетяна опускає тебе,як пацана з недолугими висловлюваннями,а значить і безграмотністю, і незнанням законів.То,який з тебе може бути мер? Навіть радник з тебе аховий!
Відповісти
І добре, що "попустила". Хто воно таке? КАують коня, а жаба ногу підставляє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні