«Ми тренуємося і готові грати», – головний тренер «Волині»

0
16
«Ми тренуємося і готові грати», – головний тренер «Волині»
5 червня «Волинь» дізналася результати ПЛР-тестування на коронавірус. Усі тести футболістів, тренерів та працівників клубу показали негативні результати, тож команда повноцінно приступила до тренувань.

Роботу команди, подальші плани та навколофутбольну «кашу», яка зараз вариться навколо Першої ліги чемпіонату України, прокоментував керманич «Хрестоносців» Андрій Тлумак. Про це йдеться на сайті футбольного клубу.

«Звичайно, для кожного футболіста найголовніше – тренування, ігри, постійно бути в тонусі та постійно робити свою улюблену справу. Але я хотів би сказати про один момент. Зараз дуже багато питань по першоліговому чемпіонату. Ситуація ще раз доказує, що таке преса і що таке телебачення – це є друга влада, і як ви інформацію розвернете і піднесете, так вона і сприймається людьми. Останнім часом наш клуб багато звинувачують і критикують за те, що ми дотримуємося статусу мовчання, що ми не сперечаємося із клубами, такими як ми. Ми просто не бачимо в цьому сенсу.

У нас є керівні органи, які повинні приймати рішення – Виконком, першолігова організація, а на сьогоднішній день першолігова організація взяла та скинула всю відповідальність і всі питання на клуби і клуби між собою собачаться, хоча так бути не повинно, адже ми в одному котлі, одну справу робимо і одного й того ж хочемо.

Нас зіштовхують лобами, і тому виникають сварки і ось такі моменти. Ми дотримуємося такої позиції – ми не хочемо ні з ким сваритися, доводити свою правоту та слухати чужу….

Ми свою позицію висловили в паперовому вигляді, надіслали і все воно є там, ми висловили свою позицію 21 травня, коли був з’їзд клубів, і тому на сьогоднішній день ми не хочемо робити якихось гучних заяв – ми за те чи за інше. Ми за те, що прийме Виконком УАФ і керуюча влада", – головний тренер.

"Ми повинні розуміти, що не ми приймаємо рішення. Як би ми там не збиралися, не сварилися і не висловлювали своїх думок, все одно рішення ухвалюватиме Виконком. Є вище поставлений орган, якому ми довіряємо, який ми вибрали і який повинен нами керувати. Якщо кожен клуб почне керувати організацією – це вийде бардак. Ми за те, щоб бардаку не було, тому все віддаємо в руки Виконкому. Приймуть одне рішення – ми його приймемо, приймуть інше – також приймемо, і ні з ким не хочемо сваритися", додав він.

"Наша команда зробила тести. Вони негативні, наш клуб повністю здоровий, хто б там що не казав, докази можемо надати в паперовому вигляді. Ми тренуємося та готові грати", – запевнив Андрій Тлумак.

Найближчі плани команди стануть відомі у четвер, 11 червня, коли буде рішення.

"Спортсмени хочуть тренуватися. Вони стільки часу пропустили, стільки часу не грали, стільки не тренувалися – у них горять очі і ми повинні навіть їх стримувати, щоб не було перебору. Демотивації при наших завданнях бути не може. Раніше ми тренувалися невеликими групами, виходили на доріжки, повністю дотримувалися медичних вимог і, як можна було, виходили з цієї ситуації.

На сьогодні ніхто не знає, скільки часу потрібно спортсменам на відновлення. Світ уперше зіштовхнувся з такою ситуацією, щоб гравці стільки не тренувалися, а тренери – не тренували, тому на сьогоднішній день ніхто не знає і правильно не скаже.

Подивимося, якщо офіційні матчі будуть, як вони будуть проходити і в якому стані ми будемо. Ми дивимося зараз на Прем’єр-лігу, де команди у різних функціональних станах. Я часто спілкуюся з різними тренерами, і великими тренерами з нашого футболу, і ніхто не може сказати, як робити правильно, а як неправильно.

Ми зараз уважно працюємо, у нас є система, яка досліджує стан гравців і ми це тримаємо на контролі. Як ми будемо працювати, зараз сказати я не можу, тому що книжка може писати два тренування, а стан футболістів буде інакший, тому ми, наприклад, будемо змушені зняти одне тренування, так само навпаки – якщо будемо бачити, що футболісти менш навантажені, а заплановане одне тренування, ми дамо два і будемо працювати від того, в якому стані наші гравці", – резюмував головний тренер Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні