У Луцьку через коронавірус хочуть зупинити транспортне сполучення з районами

0
0
У Луцьку через коронавірус хочуть зупинити транспортне сполучення з районами
У Луцьку хочуть тимчасово призупинити транспортне сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус критична.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

Останніми днями багато лучан звертаються з приводу того, чи буде працювати транспорт та дитячі садочки в нашому місті.

По Волинській області за минулу добу встановлено антирекорд по кількості нових випадків захворювання на коронавірус - 101 новий випадок. Набільші вогнища - Володимир-Волинський район (43), м. Ковель (20), Камінь-Каширський район (15).

У зв‘язку з цим звернулися до комісії ТЕБ та НС при Волинській ОДА щодо тимчасового призупинення транспортного сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус критична, щоб не допустити масового розповсюдження коронавірусу по території усієї області та серйозного загострення ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні