Призначили нового заступника голови райдержадміністрації на Волині

0
2
Призначили нового заступника голови райдержадміністрації на Волині
У Шацьку новим заступником голови РДА став Володимир Самусєв.

Представив нового заступника голови Шацької РДА керівникам установ та структурних підрозділів адміністрації Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької РДА, у вівторок, 9 червня, пише "Район.Шацьк".

Нагадаємо, раніше посаду заступника голови РДА обіймав Володимир Бугайчук.

За словами Віктора Плейтуха, новий заступник уже активно знайомиться зі специфікою діяльності району, колективами установ.

«Завдань багато, завдання стоять серйозні. І є чимало невизначених моментів, які треба вирішувати. Я просив би підтримати та всіляко сприяти його роботі на новій посаді», – зазначив Віктор Плейтух.

Віднині Володимир Самусєв буде фактично виконувати обов'язки керівника району, оскільки, як заявив перший заступник голови РДА Віктор Плейтух, він з наступного дня йде у заплановану відпустку. А голова Шацької РДА Василь Голядинець був звільнений указом президента ще рік тому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні