За добу на грип захворіло майже 70 лучан

0
5
За добу на грип захворіло майже 70 лучан
У Луцьку коронавірусну інфекцію виявили в медиків, трудових колективах та сім’ях.

Про це стало відомо у вівторок, 9 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Луцькради.

За даними управління охорони здоров’я міської ради та Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, у Луцьку станом на 9 червня зареєстровано 231 лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19.

За останні три доби додалося 19 нових випадків. До сімейних лікарів із захворюваністю на грип та ГРВІ за добу звернулося 66 лучан. При цьому щоденно реєструються випадки захворювання медиків. Також є спалахи у трудових колективах, сімейні вогнища.

«Як бачимо, ситуація невтішна. На жаль, більшість лучан зараз нехтують елементарними правилами санітарної безпеки. Карантин продовжується, і хвороба нікуди не зникла. Ризик зараження коронавірусом усе ще досить високий. І якщо на початку карантину усі віднеслися до цього серйозно, то зараз втримати ситуацію під контролем стає непросто», – прокоментував ситуацію секретар Луцькради Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні