Як очистити організм за допомогою полину

0
5
Як очистити організм за допомогою полину
Полин гіркий недарма називають санітаром організму, адже він буквально «підриває» доброякісні пухлини.

Полинна терапія позбавляє практично від усіх запальних захворювань: гінекологічних та урологічних (в тому числі простатитів та уретритів), хвороб шкіри, шлунка, печінки, підшлункової залози, нирок та багатьох інших.

На курс лікування дорослій людині достатньо 150 г сухого полину. Його слід змолоти на кавомолці й приймати сухому вигляді, щоб він пройшов крізь весь шлунково-кишковий тракт. Він очищує організм від трихомонад, хламідій, кандид, лямблій, ехінококів. Лікування полином має дуже позитивний ефект.

Схема прийому така: перші три дні порошок полину вживати по 1 ч. л. (без гірки) незалежно від прийому їжі кожні 2-2,5 години (в тому числі і вночі). Полин ковтають і запивають водою. Наступні чотири дні порошок приймають 5-6 разів на день (нічний час виключити).

У ці дні в меню повинні бути такі продукти: овочі, фрукти, горіхи, крупи та олія. Без дієти полинотерапія не впливатиме на організм повною мірою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні