Браконьєр, який спіймав 10 рибин у річці на Волині, заплатить майже півтори тисячі

1
6
Браконьєр, який спіймав 10 рибин у річці на Волині, заплатить майже півтори тисячі
Суд притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка, який у нерестовий період ловив рибу забороненими знаряддями власного виробництва на річці Стир в межах міста Рожище. Порушник заплатить 340 гривень штрафу з конфіскацією забороненого знаряддя лову, ще 680 гривень штрафу за незаконний вилов водних живих ресурсів та 420 гривень судового збору.

Про це з посиланням на постанову суду інформує «Район.Рожище».

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від управління державного агентства рибного господарства у Волинській області, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який займався браконьєрством у Рожищі.

Слухання справи відбулось 2 червня.

Обвинувачений 7 квітня о 20:30 ловив рибу забороненими знаряддями власного виробництва на річці Стир в межах міста Рожище, неподалік вулиці Лермонтова, у заборонений нерестовий період.

Підсудний зловив одного ляща, три окуні, п'ять пліток, одну плоскирку. У результаті незаконного вилову чоловік завдав шкоди рибним запасам на суму 680 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні правопорушення визнав. У вчиненому розкаявся та зобов'язався в майбутньому подібного не вчиняти.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 85 Адміністративного кодексу та накласти на нього 340 гривень штрафу з конфіскацією в дохід держави забороненого знаряддя лову. Окрім того, порушник заплатить в дохід бюджету міста Рожище завдані державі збитки в сумі 680 гривень за незаконний вилов водних живих ресурсів та 420 гривень судового збору на користь держави.

Фото ілюстративне

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наївся риби, тепер на черзі юшки похлебтати..
Колгосп з голів ніяк не вивітриця..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні