Чи повернеться у волинський Світязь вода і який план порятунку озера має влада. ВІДЕО

1
-3
Чи повернеться у волинський Світязь вода і який план порятунку озера має влада. ВІДЕО
Днями на Волині відбулося чергове засідання робочої групи, на якому обговорювали вирішення проблеми з обмілінням озера Світязь.

Нагадаємо: перша інформація про те, що озеро Світязь висихає, з’явилася на початку липня минулого року. Тоді рівень води впав до 38 сантиметрів, а вода від берега відійшла на відстань від 40 до 90 метрів.

З чим пов’язане обміління Світязю? Який план порятунку має обласна влада і коли, за прогнозами, на Шацькі озера повернеться вода, говорили у програмі "Тема дня" на телеканалі Суспільне. Волинь із начальником управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Валентином Кухариком та начальником Регіонального офісу водних ресурсів в області Назарієм Поліщуком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до обговорення слід долучити професора з рівненського водного університету, корінного лучанина Хлапука Миколу Миколайовича
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні