У мерії пригрозили продавцям та покупцям луцьких ярмарків

1
7
У мерії пригрозили продавцям та покупцям луцьких ярмарків
В обласному центрі Волині можуть заборонити роботу ярмарків сільськогосподарської продукції.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Зазначають, що інспектори муніципальної варти вчора виявили багато порушень карантинних вимог на ярмарку сільськогосподарської продукції між будинками 18 та 20 на проспекті Соборності.

Про численні порушення на цьому об’єкті неодноразово повідомляли і працівники Держпродспоживслужби. Більшість продавців не мають документів про якість продукції, ігнорують використання засобів індивідуального захисту.

Окрім цього, продавці та покупці не дотримуються необхідної дистанції. Як наголосив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, якщо ситуація на ринку не буде контрольованою, розглядатиметься питання про його закриття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народу вже все пофігу! На ринках що робиться?! На кладовищах сьогодні буде, а завтра у церквах... Люди взагалі не освідомлюють, що творять, а потім у соцмережах пишуть і ще це брехнею називають... Ну побачимо, що співати будуть, через 1-2 тижня коли у лікарнях місць не буде, смертність виросте - от тоді почуємо!!! Всі забувають, що у сусідів, Львівська-Рівненська області і думають Волинь пронесе? Помиляються!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні