--> Як будуть штрафувати власників «євроблях» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як будуть штрафувати власників «євроблях»

0
10
Як будуть штрафувати власників «євроблях»
Власники автомобілів з іноземною реєстрацією не отримуватимуть за місцем проживання штрафи за перевищення швидкості, зафіксоване камерами автоматичної фіксації правопорушень, а інформація про штрафи передаватиметься до Державної прикордонної служби.

“Інформація про штрафи (авто з іноземною реєстрацією) буде передаватися співробітникам прикордонної служби, і такі власники будуть сплачувати штрафи при виїзді за кордон”, – сказали у відомстві. Про це повідомили у патрульній поліції в коментарі Українським Новинам.

У патрульній поліції зазначили, що поки такі водії не сплатять штрафи, вони не зможуть виїхати з України.

У відомстві зазначили, що таким водіям штрафи за перевищення швидкості, встановлені на основі автоматичної фіксації, за місцем проживання не надходять.

1 червня запрацювали перші 50 відеокамер системи автоматичної фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

В Україні повернуть обов’язковий техогляд легкових автомобілів. У новому законі про техогляд обіцяють забрати цю функцію у МВС і виключити можливість поборів з водіїв. Законопроєкти, які вносилися до парламенту раніше, не влаштовували представників Євросоюзу як потенційно корупційні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні