У волинському місті оновили парк атракціонів. ФОТО

0
1
У волинському місті оновили парк атракціонів. ФОТО
У Ковелі дитячі атракціони підготували до нового сезону.

Про це йдеться на сайті міськради.

Маленьких відвідувачів уже чекають в секторі дозвілля, що у парку культури і відпочинку, та разом з тим готують нові розваги для дітвори. Розширити їх спектр та “оживити” це місце прагне новий директор парку Святослав Мартинюк разом зі своїми однодумцями.

“Найперше розчистили територію, обрізали дерева, а також вирішили відремонтувати атракціони, які вийшли з ладу. Уже відреставрували давно знайомі ковельчанам “Олені” та “Кораблик”, - розповідає Сергій Герасимчук, який уже понад 20 років займається тут підприємницькою діяльністю.

Каже, що так вирішили підтримати теперішнього керівника. Багато зробили власними руками. Ще мають чимало планів. На черзі — аквадром. Його теж хочуть повністю оновити, замінити старі сходи, реставрувати ванну та запустити човники, аби запропонувати дітворі водні атракціони.

Нещодавно завезли ще один батут, який теж займе своє місце і служитиме маленьким відвідувачам.

Щоправда, їх тепер не багато. Сергій каже, що є чимало причин — це, звісно карантин, відсутність транспорту, погодні умови, люди стали обережнішими, та й фінансові проблеми даються взнаки.

“Але ми не зупиняємось, працюємо своєю невеликою командою. І чекаємо, що тут стане людно. Хочеться, щоб діти зі своїми батьками мали можливість гарно провести час”, - додає Святослав Мартинюк.

Разом з тим запрошує інших підприємців, небайдужих ковельчан долучитись до хорошої справи та допомогти у розвитку цієї зони відпочинку у міському парку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні