Як вилікуватися від глистів за допомогою лисичок

0
8
Як вилікуватися від глистів за допомогою лисичок
Лисички – найчистіші гриби в природі. А ще – неймовірно цілющі ліки завдяки кільком полісахаридам, що входять до складу цих грибів. Один з них – хіноманоза – знищує будь-яких кишкових паразитів разом із потомством.

Хіноманоза – абсолютно натуральна речовина без побічних ефектів. Та є одне «але» – ця речовина руйнується при тепловій обробці вже за температури 60 градусів. А при холодному засолюванні її руйнує натрієва сіль. Тому лисички треба їсти або сирими, або готувати настоянку з сухих грибів.

У лисичках, на відміну від інших різновидів грибів, радіоактивних речовин майже ніколи не накопичується. Окрім того, вони самі сприяють виведенню з організму зайвих радіонуклідів.
Найкраще сушити лисички на сонці. Якщо ж у сушарці, то за температурі, що не вища за 40 градусів. Сухі гриби змолоти в кавомолці, порошок зберігати у сухому місці за кімнатної температури.

Рецепт №1. 1 ч. ложку порошку залити 150 мл горілки, настояти 10 днів за кімнатної температури, щодня струшуючи. Не фільтрувати, перед прийомом збовтувати. Пити щовечора перед сном по 2 ч. ложки настоянки з осадом. Курс – два місяці.

Рецепт №2. Гриби треба висушити, змолоти на порошок і вживати зранку натще по 1 ч. ложці. Курс – 14 днів (на Місяць, що спадає).

Рецепт №3. 1 ч. ложку порошку настояти годину в 150 мл перевареної води кімнатної температури, розмішати й випити (з осадом) перед сном. Курс – 20-25 днів.

Фітотерапевти радять лікуватися від глистів лисичками разом із білими грибами. Адже загиблі паразити провокують в організмі розвиток запальних процесів. Усунути цю проблему допоможе саме білий гриб. Застосовувати його треба теж у вигляді порошку. Можна заживати гриби окремо, а можна змішати в однаковій кількості й далі готувати потрібний вам препарат.

Завдяки вмісту в лисичках сполук, що містять сірку, корисно їх включити в раціон для профілактики онкозахворювань. Корисні вони й при анемії, рахіті, остеопорозі, ожирінні, дисбактеріозі.

Лисички не рекомендовано вживати дітям, які не досягли трьох років, вагітним і жінкам, які годують малюків грудним молоком. Протипоказаннями до вживання лисичок, як і інших грибів, є захворювання нирок і шлунково-кишкової системи: виразкова хвороба та гастрит.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні