Рада церков хоче обговорити з Зеленським сімейну політику і сурогатне материнство

1
3
Рада церков хоче обговорити з Зеленським сімейну політику і сурогатне материнство
Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій ініціювала зустріч із президентом Володимиром Зеленським для обговорення питань протидії домашньому насильству та проблематики комерційного сурогатного материнства.

Про це повідомляє пресслужба ВРЦіРО.

У Раді церков наголошують на необхідності направити значні зусилля держави і громадянського суспільства “на підтримку сімей, материнства і батьківства, впровадження в навчальний процес програм з підготовки до сімейного життя, створення належних соціальних і інших умов для мінімізації абортів, на ліквідацію системи утримання та виховання дітей в інтернатних установах та популяризувати усиновлення серед громадян України”.

Крім того, Рада закликає замість ратифікації Стамбульської конвенції, яка, на їхню думку, ангажована гендерною ідеологією, розвивати національне законодавство України щодо протидії домашньому насильству та насильству проти жінок.

“Тобто піти по шляху тих країнах Європи, які також відмовилися від ратифікації цієї Конвенції (як приклад, Великобританія, Ліхтенштейн, Латвія, Литва, Словаччина, Чехія, Угорщина, Болгарія, Молдова, Вірменія)”, – підкреслюється в повідомленні.

Крім цього, Рада відзначає, що особливим резонансом відгукується в суспільстві проблематика комерційного сурогатного материнства, яке перетворилося в бізнес з торгівлі дітьми в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво/цікаво - як президент хотів об*єднати церкву - то: «не лізьте»! А тут: «хочуть обговорити». Ви - відокремлені. Закрийтеся по свох келіях і моліться. Чують, нероби, що молодь глибоко в одному місці церкву хотіла бачити - от і біснуються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні