Як пережити місячне затемнення 5 червня: поради астролога

0
0
Як пережити місячне затемнення 5 червня: поради астролога
Місячне затемнення відбудеться 5 червня о 22:25 за київським часом. Якщо в цей час змінити імідж, це підкреслить найгірші сторони. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ваш зовнішній вигляд буде шокуючим, – говорить астролог. – Результатом роботи перукарів залишитеся незадоволені. Не дозволяйте нікому нашкодити вашій зовнішності. Відповідальність за невдачі на роботі краще взяти на себе чоловікам. Жінками керуватимуть страх і агресія. Їхні реакції цього дня будуть неадекватні, рішення – сумнівні. Прислухайтеся до підказок долі".

Від місячного затемнення розпочинається сезон затемнень, що триватиме до 5 липня.

"Це непростий час для тих, хто керує державою, – каже астролог. – У цей період краще не приймати нових законів. Розгубленість і відсутність достатнього досвіду підштовхнуть до непродуманої фінансової політики. Це дуже скоро призведе до серйозних проблем в економіці. Відчуємо це на власних гаманцях. Люди обурюватимуться. Протестні настрої можуть вивести українців на вулицю".

У такий період люди частіше виявлятимуть неадекватну реакцію на зовнішні подразники.

"Усі навколо будуть знервовані та емоційно вразливі. У цей день не варто ходити в гості, вирушати у подорожі, заливати фундамент нового дому, відкривати свою фірму, купувати нерухомість. Не дивіться на чиїсь успіхи. Займайтеся своїми справами. Більшість проблем виникатиме через прийняття непродуманих рішень. Тож якщо сумніваєтеся у чомусь, дайте собі більше часу на роздуми", – розповідає астролог.

Намагайтеся не втручатися у чужі родинні конфлікти.

"Ви лише ускладните ситуацію і можете втратити друзів, – каже Олена Максимова. – Не будьте категоричними у висловлюваннях. Так недовго й відштовхнути свою любов. Підозри щодо охолодження почуттів у коханих будуть безпідставними. Довіряйте дорогим людям. Вчіться просити пробачення. Зникнуть підстави для сварки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні