У Луцьку дівчину вигнали з тролейбуса, бо вона поступилася місцем старшій жінці

17
34
У Луцьку дівчину вигнали з тролейбуса, бо вона поступилася місцем старшій жінці
У Луцьку з тролейбуса вигнали дівчину, яка поступилася місцем жінці.

Про інцидент журналістка Марія Смик написала на своїй сторінці у фейсбуці.

"Заходжу в тролейбус, сідаю. Рушаємо. Потім поступаюся місцем жінці років п'ятдесяти, що наполегливо зависочіла наді мною. На інше сидіння вирішую не приземлюватись, щоб дистанціюватись від осіб, які не вважають свої носики складовими дихальної системи і маски носять лиш на роті. Стою. Стоїть ще один хлопець.

На наступній зупинці у тролейбус завалюється тьма людей пенсійного віку. Вони швиденько займають всі вільні місця. Виходить водій, починає кричати, мовляв треба спершу дивитись, чи є у тролейбусі місця, а потім заходити. Він урочисто оголошує, що ми не поїдемо, поки люди стоять. Ми з тим хлопцем стоїмо далі, бо зайшли явно раніше, ніж більшість тих, хто сидить", – йдеться у дописі.

Як розповідає лучанка, далі у тролейбусі розпочався справжній хаос.

"Всі ті люди починають голосно (дуже!) кричати ... Хлопця називають дебілом, мені кажуть, що я курва. Дбайливо цікавляться, чи я, бува, не сліпа, раз не бачу, що мені треба вийти і знову наголошують, що я курва і взагалі тьху на мене, тьху! Я запитую у посивілого чоловіка, який кричить найзатятіше, чи не бентежить його те, що я стою, бо поступилась місцем, що він власними очима бачив. У відповідь пролунало тільки життєствердне "Виходь, курво!"

Я спокійно (принаймні, я старалась, щоб це було так) сказала, що дорослим людям мало б бути соромно за такі слова. І полинула ген-ген. Лиха як чорт. За хвильку з тролейбусу вилетів і хлопець. Якщо людство колись вимре, то тільки від власного невігластва і незбагненної тупості. У мене все", – пише Марія Смик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
34

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це називається "зроби людині добро".Так що (не)шановні пінсійонери на майбутнє не нарікайте якщо вам не поступляться місцем, або нахамлять!!!
Закон " карми" ще ніхто не відмінив.
Відповісти
Мені 29 і ще жодного разу за все життя мені не нахамив хтось із однолітків або молодший за віком. Зате бабці і дідусі і матами клали, і штовхали з усієї сили, і хамили. А в поліклініку зайти - це взагалі неможливо. Хотіла з рік тому обрати свого сімейного лікаря. Не змогла зайти у кабінет, хоч угоду укладає медсестра - бабці у черзі готові були вбити. У тролейбусах, у маршрутках, у чергах - пенсіонери (не всі, звісно) поводяться агресивно. І при цьому продовжують нити, яка у нас невмхована молодь - не поважають старших. А за що вас поважати? За ваше хамство? За те, що ви на весь світ злі? А щодо ситуації у тролейбусі, то ж ніби є постанова, що люди старші 60 р не мають права на проїзд, бо особливо вразливі до коронавірусу.
Відповісти
в УРКАїнському сюсьпільстві із слабкими нервами важко. народ дебілуватий і наглий. і не тільки пісінери, які вважають, що вони всі розуми поїли і Бога за я"ця схопили. таких треба посилати триповерховим. інакше до них не доходить
Відповісти
Як сумно читати ... Ми ,старше покоління, це - бабусі, мами цих дітей , який приклад ми показуємо, чого вчимо ... А в результаті, що сіємо , те й маємо.
Відповісти
Повністю згідна це не судження, а реалії нашого сьогодення. НАЖАЛЬ!!!
Відповісти
Не можна послаблювати карантин , дозволяючи їздити пенсіонерам, значна частина яких вештається з автобуса в тролейбус в основному без діла. Треба дозволити їздити в транспорті працюючим, а так набиваються пенсіонери, а тим хто працює , на роботу не доберешся. І пільги всім треба забрати, а добавити пенсіонерам і інвалідам всім по 200 грн транспортних і більше нікому.Тоді в тролейбусах менше стане подорожуючих похилого віку. А взагалі я сам не молодий, але не люблю, коли мені пропонують місце, навіть внуку свому кажу " сідай" замість себе.Взагалі треба всім бути толерантними один до одног.
Відповісти
Сьогодні була в схожій ситуаціі ,їхавши тролейбусом номер 2від Соборності до центру...Всі працюючі люди,молодь,не змогли зайти в тролейбус,тому що всі місця зайняті були пенсіонерами,які,думала,що з'їдять,бо я сказала,що їм можна було б і почекати,не їхати в годину пік.
Відповісти
Я пенсійного віку, але такого свинства не розумію. Не розумію, як дорослим людям не соромно.... Вийди, зачекай інший тролейбус, -ти ж безкоштовно їдеш, на відміну від молодих... Куди ж ви всі (пенсіонери) так поспішаєте? Як після такого до вас має ставитись молодь?
Відповісти
хорошими делами прославится нельзя, кто людям помогаєт тот тратит время зря.
Відповісти
Маріє,ти до кого звертаєшся,до цього люмпена,забудь і живи своїм життям.А ще подружись з собаками і котами,вони набагато кращі і розумніші.Удачі.
Відповісти
І чого жаліється?. Курка встала-місце продала. Тим більше знаючи правила карантину. А пенсіонери..,Бог їм судья, з українськими пенсіями не дивно, що вони озлоблені на весь навколишній світ.
Відповісти
Якби всі ті старі пердуни платили за проїзд, то безкоштовно в 6, 7 ранку не каталися/грілися б тролейбусах. Чи просто так на ринок поїхати бо там на 20 копійок дешевше.
ІМХО
Відповісти
По перше ти не зобов'язана поступатись місцем (і не нада ляля про виховання і вічливість тимбільше зараз не така ситуація щоб про це говорити), по друге завдання водія дотримуватись правил щоб скільки сидячих місць стільки і людей. І взагалі про яке поступання місцем може йти мова коли сказано скільки людей має бути в салоні тобто місця має вистачати кожному. Самі винні!
Відповісти
Так в тролейбусах одна бидлота їздить, чого ви очікували?)
Відповісти
На водія скаргу - нехай знімуть 100%премії, буде добросовісно виконувати свої обов'язки.
Відповісти
І шо я сидів і буду сидіти на своєму місці ..й кому уступлю !!!
Відповісти
Наше суспільство нагадує старенький фільм "Ідіократія". Там передбачили майбутнє. Все йде до такого стану!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні